Köp ecigg innan det blir förbjudet

Jag tänkte ta och tipsa er alla om att passa på att köpa på er ecigg nu innan det blir förbjudet, vilket man aldrig vet om det blir i framtiden. Det är nämligen så att jag har en liten känsla av att Sverige kan följa i USA spåren, och att vi har korrupta politiker i detta land som kan få dem förbjudna.

I USA har dem redan lyckats i många delstater att förbjuda ecigaretter, bara för att några stycken valde att köpa icke lagliga varianter av ejuice med thc i sig. dessa ungdomar fick då komplikationer med andningen. det som är lika sorligt är att en hel industri fick ta stryk av detta, fast det bara handlade om idioter som köpte från svarta marknaden.

Därför tycker jag du ska bunkra med ecigg nu

Som vi alla vet kan det gå väldigt snabbt med lagar om man lyckas sprida panik i folket, vilket man redan delvis har gjort om ecigg. Idag tror fler än hälften att ecigg är farligare än vanliga cigaretter, vilket naturligtvis är helt fel. Jag har således också en känsla av att de stora tobaksbolagen som tjänar mest på att förbjuda ecigg, kommer att försöka lobba för att förbjuda ecigg.

Vill du vara säker på att du har ecigg om det skulle komma ny drakoniska lagar helt plötsligt en dag när du vaknar, så bör du passa på att bunkra upp redan nu. Tänk på att inte köpa på dig kanske för mycket utav e-juice, då detta har ett bäst före datum.

Men saker som coil och moddar är lika bra att du köper på dig nu, för sedan kan det bli svårt att få tag på både ecigg, och tillbehör till dem.

Vart ska man köpa ecigg

Jag har varit ute och kollat lite på nätet efter en ecigg butik med bra priser, och har hittat bland annat Eciggkedjan.se och några till. Om man ändå ska köpa på sig lite utav varje, så måste det vara från en ecigg butik som har en del i lager.

Viktigt är också att dem har ett brett och stort sortiment så man kan välja och vraka bland olika ecigg. Jag valde därför eciggkedjan då jag tycker dem har både bra priser, men även ett stort och brett sortiment.